Otkrijte Crnu Goru na svoj način

Discover Montenegro's beauty and hidden gems with Nava Rent a Car.

Hear What Our Customers Say

Read Nava Rent a Car Google Reviews and See Why Our Customers Love Us

“Često iznajmljujem automobile kada putujem oko svijeta i bez sumnje ovo je bilo jedno od najboljih iskustava s iznajmljivanjem automobila koje sam ikada imao. Vlasnik je uvijek bio od velike pomoći, sve je bilo glatko i bilo mi je apsolutno zadovoljstvo. Zaista ih preporučujem”

Vasco Guerreiro

“ajbolji najam po odličnoj cijeni! Auto (Fiat Tipo) je bio čist, sasvim nov, prostran, dovoljno jak da vozi svuda po Crnoj Gori, od mora do planina! Tim je bio na raspolaganju kada su nam zatrebali. Pokupili smo i ostavili auto na aerodromu bez dodatne naknade. Nije bilo skrivenih troškova, sve je bilo transparentno kao što je i na web stranici. Odabrali smo aranžman na web stranici i izvršili rezervaciju putem Whatsappa. Vrlo lako, bez komplikacija. Upravo smo dodatno platili wifi prenosni ruter, što je bila najbolja investicija za naše putovanje jer smo tada mogli koristiti internet i navigaciju svuda. Hvala još jednom Nava Rent a Car!”

Anja Popovic

“Odlična kompanija za iznajmljivanje automobila u Crnoj Gori. Vlasnik je bio potpuno dostupan i prije i za vrijeme putovanja, i ponudio je veliku fleksibilnost našim potrebama. Bez skrivenih troškova, sve je vrlo prosto i jednostavno. Auto je bio u veoma dobrom stanju, moderan i čist. Rezervisali smo wifi ruter za naše putovanje koji je savršeno funkcionisao i bio je od velike pomoći. Toplo preporučujem ovu kompaniju ako vam treba auto za vožnju po ovoj prekrasnoj zemlji!”

Miguel Angel Aviles Martin

“Koristim ovu kompaniju za iznajmljivanje automobila skoro svaki put kada sam u Crnoj Gori. Obično imam posla sa Damirom. Uvijek dobijem odličnu uslugu”

Mel G.

“Preporučujem ovu rent-a-car kompaniju mirne savjesti. Vrlo dobar i brz kontakt sa vlasnikom firme. Jasni uslovi najma, bez skrivenih troškova i bez dodatnog osiguranja ako to ne želite. Niko nije pogledao svaku ogrebotinu na autu, nema zadržavanja sredstava na kreditnoj kartici. Brz i lak povratak auta. Jedna od najboljih kompanija za iznajmljivanje automobila sa kojima sam imao posla i jedna od najjeftinijih u ovom trenutku”

Zuzanna Zielińska

“Nedavno sam iznajmio auto za obilazak Crne Gore, auto je dostavljen u naš smještaj, nije mi trebao depozit ili kreditna kartica, što je bilo prijatno iznenađenje. Mogu samo pohvaliti Damira za njegovu ljubaznost i sveobuhvatnu prvoklasnu uslugu. Kada bi se samo sve kompanije za iznajmljivanje vodile na ovaj način, svijet bi bio bolje mjesto. Topla preporuka!”

Terry Page

“Besprijekoran. Vlasnik je bio od velike pomoći, a Boris (koji je ostavio i pokupio naš auto) je bio fantastičan. Ovo je veoma pouzdana i iskrena kompanija. Ono što smo platili tog dana bio je jedini trošak. Nije bilo skrivenih troškova ili naknada. Boris je ostavio auto i preuzeo ga sa navedenih lokacija na vrijeme i bez problema. Definitivno ću se vratiti u Crnu Goru i kada to uradim, ponovo ću koristiti ovu kompaniju.”

Samuel Wood

Check out our reviews on Google to hear from our customers

Welcome to Nava Rent a Car Montenegro – your go-to car rental company for exploring the beautiful landscapes and vibrant cities of Montenegro. Whether you're landing at Podgorica Airport or Tivat Airport, we are here to make your journey smooth and enjoyable. With a firm commitment to customer satisfaction, we offer an extensive range of vehicles, exceptional service, and the most competitive rates in the region. Let's delve into the many reasons why Nava Rent a Car Montenegro stands out as the premier choice for car rentals in Montenegro.